Remedii Naturiste Pentru Hemoroizi

Pentru hemoroizi, aceasta nu este o definiție precisă, dar poate fi descrisă ca umflarea testiculelor existente în canalul anal. Canalul anal ajunge la exterior din ultimii patru centimetri pătrunde scaunul. Anusul reprezintă deschiderea canalului anal spre exterior. Chiar dacă majoritatea oamenilor consideră că hemoroizii sunt anormali, sunt prezenți la toți oamenii, iar atunci când au dimensiuni mari și provoacă probleme, sunt considerați patologici. Există mai multe grupuri de vene în jurul anusului – un grup include vene hemoroidale interne, iar celălalt grup include vene hemoroidale externe. Cauza hemoroizilor este presiunea crescută în venele hemoroidale interne sau externe. Numele celor două tipuri de hemoroizi interni și hemoroizi interni depind de grupul de vene afectate.

Hemoroizi interni

Apar atunci când presiunea venoasă internă este mare. De obicei, singurul semn că hemoroizii interni sunt prezenți este sângele palid pe suprafața scaunului, hârtiei igienice sau toaletei. Dacă presiunea sau umflarea persistă, venele se vor extinde prea mult, ieșind uneori din anus. Durerea nu apare până când nu se formează un cheag de sânge sau nu apare o infecție.

Hemoroizi externi

Venele externe din jurul anusului se pot umfla și pot provoca hemoroizi externi. Sunt ușor de scurgut datorită tensiunii sau fricțiunii în timpul defecației. Prin urmare, iritarea cauzată de drenajul mucusului poate provoca mâncărimi anale.

Cauze si factori de risc pentru hemoroizi

Unul dintre cei mai importanți factori care cauzează hemoroizi este presiunea venoasă crescută în zona anorectală. Acest lucru se întâmplă mai ales în timpul sarcinii sau când oamenii ridică adesea greutăți mari. Acest lucru se poate întâmpla și dacă încercați în mod repetat să defecați. Constipația poate provoca sau agrava hemoroizii. Scaunul și vârsta contribuie, de asemenea, la formarea hemoroizilor. Câteva persoane dezvoltă hemoroizi datorită presiunii portale crescute. Vena portală este o venă din abdomen care drenează sângele din organele interne și ficatul din intestinul subțire. Medicul analizează și distinge dilatația venoasă normală și hemoroizii.
Prevenirea include echilibrarea activității fizice și dezvoltarea unor obiceiuri alimentare sănătoase și, mai important, tranzitul intestinal. Se recomandă să faceți pauze frecvente între exerciții scurte și să consumați alimente bogate în fibre sau să completați suplimente alimentare. Nu întârziați demontarea scaunului în niciun fel.

Simptome hemoroizi

Persoanele care au multe vene de hemoroizi în interiorul și în afara anusului. Venele hemoroidale se umflă și se inflamează și provoacă simptome specifice hemoroizilor, precum mâncărime, sângerare, arsură și stare generală de rău. Simptomele hemoroizilor interni – acestea nu sunt dureroase, deoarece există puține terminații nervoase în canalul anal. Majoritatea oamenilor nu realizează că au hemoroizi interni până când nu sunt stimulați și sângerează în timpul mișcărilor intestinale. Prin sprijinirea scaunului pe peretele canalului anal, hemoroizii interni se pot rupe, provocând sânge pe hârtia igienică sau chiar picături de sânge roșu aprins pe toaletă.
În plus față de sângerare, hemoroizii interni pot fi, de asemenea, prolapsați – pot ieși din anus în timpul defecației. Acest lucru reduce circulația hemoroizilor spânzurați. Strangularea hemoroizilor este o afecțiune foarte gravă și necesită o atenție imediată din partea experților. Indiferent de cantitatea de sângerare, aceasta trebuie analizată de un medic, deoarece acest lucru poate duce la cancer și alte afecțiuni grave. Hemoroizii externi se formează sub piele în jurul anusului. Există numeroși nervi în această zonă, astfel încât, pe lângă sângerări, pot apărea și dureri locale. Textura moale, umedă și nuanța roz (mult mai deschisă decât restul zonei) le pot identifica.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *